ІІ Харківський спортивний ярмарок

Другий спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» проходив 12 вересня, на пл. Свободи в Харкові.

Традиційно свої види спорту представляли спортивні федерації та фітнес-клуби міста. Гості спортивної події побачили ролерів, скейтерів, майстрів брейк-дансу, спортсменів-скелелазів. В рамках ярмарку проходив турнір з кроссфіту і титульний бій ММА.

Як зазначив, вітаючи учасників ярмарку, заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов, такі заходи піднімають імідж міста не тільки на всеукраїнський, а й на міжнародний рівень. «Багато міст, у тому числі і Київ, переймають наш досвід проведення масових спортивних заходів. Торік на спортивний ярмарок ми зібрали понад 50 тис. учасників. Цього року ми сподіваємося, що їх буде ще більше. Торік після проведення спортивного ярмарку в секції та клуби займатися фізкультурою і спортом записалося більше 3 тис. дітей. Сподіваємося, що цього року займатися спортом виявлять бажання ще більше дітей», - зазначив Олександр Попов.

Спортивний ярмарок почався парадом, в якому взяли участь більше 1,5 тис. спортсменів Слобожанщини. На площі відбувались показові виступи та майстер-класи. Відвідувачі спортивного ярмарку випробували свої сили в різних видах спорту, взяли участь у конкурсах, змаганнях, турнірах, квестах і отримали в разі перемоги нагороди.

Кiлькiсть переглядiв: 84