Свято Миколая у спеціальному навчально-виховному комплексі №2

Напередодні свята Святого Миколая учні школи відвідали вихованців спеціального навчально-виховного комплексу І-ІІ ступенів №2 для дітей з вадами розумового розвитку. Учні підготували для дітей святкову програму.

Хто найбільш беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. І особливо - хворі діти ... Їм так потрібні: наш ЗАХИСТ, наше МИЛОСЕРДЯ, наша УВАГА, наша ДОБРОТА. Але більш за все цим малюкам потрібна радість, якої вони позбавлені з самого дитинства.

Ми вирішили: хоч на одну мить наповнити дитячі очі світлом надії та віри! Хоч на один день зробити дітей щасливими!

Наша мета полягала в тому, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем. Ми хотіли, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де, безумовно, є місце для них!

Ну, яке ж це свято без «смачних» подарунків? Учні школи приготували вихованцям школи-інтернату подарунки.

Ми віримо, що цей день закладе добрі традиції проведення подібних благодійних заходів. Адже, що дійсно дарує нам радість в житті? Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Але справжнє свято починається там, де є ДОБРОТА, що здатна творити чудеса. Милосердя не буває надмірним!

Кiлькiсть переглядiв: 170