Осінній ярмарок

Осінь - пора незвідана багатогранна: сонячна і дощова, багата та щедра. Це одна з найчарівніших пор року, сповнена ніжного смутку та багата на щедрий врожай.

Традиційним у нашій школі став осінній ярмарок, який проходив 19 жовтня. Щороку ця неповторна подія демонструє безмежну дитячу фантазію, уяву і надовго заряджає всіх позитивними емоціями.

Батьки та учні 1-11 класів доклали багато зусиль до проведення ярмарку. Безліч різних смаколиків можна було придбати та посмакувати : і пиріжки, і тістечка, і бутерброди, і піцу, і вареники, і печення, і торти, і млинці. Усього й не перерахуєш!

Крім різноманітних ласощів на ярмарку були представлені роботи з природних матеріалів учнів. Батьки та вчителі організували виставку власних творчіх робіт.

На урочистій частині відкриття ярмарку всіх присутніх привітали гості ярмарку - депутат Харківської обласної ради Ткаченко Олександр Юрійович та директор компанії «Santan» Паламарчук Олександр Михайлович, які зазначили, що йїм надзвичайно приємно бувати на такого роду заходах, спостерігати, як горять очі у дітей, коли купуєш той чи інший виріб, який вони виготовили, у який вклали свою душу.

Вся шкільна родина висловлює велику подяку люблячим мамам, бабусям, всім небайдужим, які брали участь в підготовці, організації та проведенні такого свята.

ФОТО

Кiлькiсть переглядiв: 86