Серце віддаю дітям

/Files/images/slide_1.jpg

Учитель, герой і поет

З серцем палаючим Данко

Справжній палкий гуманіст

Щастя творив до останку.

Григорій Орел

28 вересня 2018 року виповнилося 100 років від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського.

Із метою провадження в практику роботи школи спадщини
Сухомлинського В. О. й активізації методичної роботи школи були проведені заходи до 100 - річчя від дня народження Сухомлинського В. О.
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.02.2018 № 1/9-88 «Про відзначення у 2018 році 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського» від та на виконання рішення Генеральної конвенції ЮНЕСКО у школі проведені наступні заходи:
- Презентація "В.О. Сухомлинський до 100-річчя від дня народження";
- Години спілкування "Школа казок В.О. Сухомлинського";
- Виставка літератури «Читаємо Сухомлинського»
Василь Олександрович любив дітей і написав для них багато-багато цікавих казок: про ласкаве сонечко і м'яку зелену травичку, про працелюбних мурашок і веселого метелика, про кращі риси людини, про дітей. В його казках переважає доброта, бо сам він був доброю людиною і хотів, щоб діти, виросли добрими, чуйними, працьовитими, щоб любили тата й маму, свою рідну домівку і нашу велику прекрасну Батьківщину. В.О.Сухомлинський говорив: «Що було найголовнішим у моєму житті? Не роздумуючи, відповідаю: Любов до дітей».
Василь Сухомлинський — автор 41 монографії і брошури, більше 600 статей, 1200 оповідань і казок. Загальний тираж його книг становить близько 4 млн екземплярів на різних мовах народів світу.

/Files/images/IMG-85f3ff1d34d8d8ed2683f0c2edcee5b5-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 179