Осінній ярмарок

Добра пора року —осінь. Уся природа одягнена в різнокольорове вбрання, стоять останні теплі дні. Усі радіють від того, що увесь урожай зібрано, усе добро із садів, городів, полів звезено в двори, сховане в комори, льохи й клуні.

Раніше, зазвичай, у цей час люди збирались на великий осінній ярмарок, щоб похвалитися вирощеними овочами й фруктами. Учні школи вирішили пригадати традиції наших пращурів і створити в школі невимушену атмосферу веселого гамірного ярмарку.

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно – ось як завжди проходить осінній ярмарок у нашій школі.Так було й 10 жовтня.Від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту. Всі товари приготовлені вдома, акуратно упаковані, загорнуті, розфасовані —готові до вживання, аби відразу можна було розставити усі страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, учителям, батькам —усім старшим та молодшим, яких хотілося пригостити.

Це був не просто ярмарок, це було свято-феєрія. Погода сприяла цьому якнайкраще: яскраве сонечко, тепле ласкаве повітря. Здавалося, що до нас знову повернулося літо. Розпочався ярмарок справжнім театралізованим дійством. Господиня Осінь разом зі своїми помічниками привітали всіх тих, хто прийшов на свято.

А потім розпочалося друге дійство свята —"Фестиваль їжі". Чого тільки тут немає: і печене, і варене, і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Кожний клас продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них. Торгувати допомагали батьки. Вони не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й купували їх на інших торговельних точках.

На один день територія школи перетворилася на справжній "Сорочинський ярмарок".

ФОТО

Проведене свято принесло всім хороший настрій, об`єднало зусилля батьків, учнів, вчителів. Усі залишилися задоволені і в гарному настрої. Такий захід згуртовує учнів, учителів, батьків та громадськість.

А загалом, дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї нашої цікавої та потрібної шкільної справи.

Кiлькiсть переглядiв: 118