Тиждень безпеки дорожнього руху. Єдиний національний урок "Безпечна дорога додому"

Традиційно в #ХГ127 пройшов тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня відбулися тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.
17 листопада, в рамках Тижня безпеки дорожнього руху, ХГ № 127 долучилася до проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому», який включав у себе онлайн-заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях.
Під час заходів учителі використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми, такі як: перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, читання та обговорення казок, відгадування загадок, виконання практичних завдань, різноманітні ігри, вікторини, тренінгові вправи.
Головний висновок уроку - Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина! Це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами нашого міста, а водіїв автотранспорту позбавить багатьох неприємностей.
ФОТО
Кiлькiсть переглядiв: 33