День гідності та свободи

День Гідності і Свободи щорічно святкується в Україні 21 листопада на честь Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року.

Україна - територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Україна потрібно пишатися і просто неможливо не любити! Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте зберігати і оберігати цей скарб! А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас.
З Днем гідності та свободи!
Родина #ХГ127 щиро вітає усіх з Днем Гідності та Свободи!Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!
З метою розширення знань учнів про власну країну, виховання поваги до української культури, почуття гордості за свою Батьківщину та розуміння єдності і цілісності України, 21 листопада у #ХГ127 відбувся загальношкільний захід "Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ".
ФОТОГАЛЕРЕЯ
Кiлькiсть переглядiв: 23