Визначено авторів-переможців конкурсу поезії «Українська – мова героїв»

Визначено авторів-переможців конкурсу поезії «Українська – мова героїв»

З метою виявлення та підтримки талановитої молоді та мешканців Новобаварського району, популяризації української мови, з 6 по 29 лютого в Новобаварському районі проходив конкурс авторської поезії.

64 заявки від учасників віком від 7 до 77 років оцінювало журі під головуванням голови адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради Цибульник Тетяни в колегії письменниці Наталки Маринчак, видавця Олександра Савчука, мовознавців Юлії Куликової та Валерія Смолко.

Зважаючи на вік учасників (від 7 до 77 років), журі одностайно прийнято рішення про розподіл заявок учасників на вікові групи:

- від 7 до 10 років «Молодша» – 18 заявок;

- від 11 до 17 років «Середня» – 36 заявок;

- від 18 років і старше «Старша» – 10 заявок.

Оцінка конкурсних робіт здійснювалося за наступними критеріями: основна ідея, розкриття теми, подача автором.

За результатами оцінювання (підведення підсумків) визначено Переможцями в молодшій віковій групі: Несміян Мелана Вʼячеславівна та Стріляна Орина Романівна.

В середній віковій групі переможцями стали: Лімарова Дар'я Артемівна, Яценко Катерина Євгенівна, Єрємєєва Юлія Євгенівна, Кузьменко Поліна Юріївна, Пересада Поліна Іллівна, Черненко Дарина Юріївна, Глітко Валерія Володимирівна.

Роботи Пилипенко Тетяни Борисівни та Шевченко Оксани Мирославівни обрали найбільшу кількість балів в старшій віковій групі.

Вітаємо наших конкурсантів та зичимо творчіх успіхів!

З протоколом засідання журі можна ознайомитися в ЦДЮТ №2 за адресою: м.Харків, вул. Гостинна, 16

Кiлькiсть переглядiв: 1